IT detachering en detavast partner

i-linked is specialist in detachering en detavast-partner van professionals in de IT. Wij verbinden ambitieuze IT professionals met interessante werkgevers. Wij bestaan 'slechts' 6,5 jaar maar brengen collectief ruim 35 jaar ervaring in IT recruitment mee. Onze kernwaarden beschrijven hetgeen zowel opdrachtgevers als kandidaten ervaren in onze samenwerking. Onze 12 interne IT Consultants zijn integer, eigenzinnig, doortastend en zeer betrokken.

Integriteit

Geen ongevraagde cv’s, maar een samenwerking op maat, vanuit de relatie en inhoud.

Eigenzinnigheid

Je IT vacature vraagstuk is in goede handen, want onze consultants begrijpen IT. Wij durven je altijd te challengen om tot de échte inhoud te komen.

Doortastend

Je zult merken dat wij niet stoppen totdat we onze belofte waargemaakt hebben. Schaarste binnen een vakgebied schrikt ons dan ook niet af.

Zeer betrokken

Dat betekent veel contact, oprechte vragen, oprechte energie, maar soms ook schurende feedback richting onze opdrachtgevers.

software & development –

infrastructuur & netwerk –

support & beheer –

data & business intelligence –

software & development –

infrastructuur & netwerk –

support & beheer –

data & business intelligence –

Onze vakgebieden

Op zoek naar een IT professional in één van de volgende IT vakgebieden? De i-linked consultants staan klaar voor (digitale) koffie.

Veelgestelde vragen

Welke functies bemiddelen jullie in?

Wij verbinden organisaties met de beste technische talenten, voor projecten, tijdelijke opdrachten en vaste functies. Van ijverige starter op de servicedesk, tot ervaren enterprise architecten in corporate organisaties.

Welke organisaties werken jullie voor?

Organisaties die IT serieus nemen én op zuivere wijze met hun IT personeel omgaan. Veel van onze opdrachtgevers zijn top 250 bedrijven in Nederland.

Wat is het voordeel van detavast?

i-linked kan op doortastende manier diep gaan voor schaarse IT profielen. Detavast maakt dat mogelijk. Als belangrijk voordeel dat onze consultants kunnen staan voor een goede beleving van onze opdrachtgevers én kandidaten.

Werken jullie ook op basis van werving en selectie?

Nee. Dit strookt niet met onze overtuiging van een kwalitatief recruitment proces. Wij gaan voor een heel persoonlijk en betrokken proces.

Werken jullie op basis van no-cure-no-pay?

Ja! 🙂

Wij doen mensenwerk, en spreken je graag!

Of we de koffie/thee nou bij ons op kantoor of digitaal doen. Je bent welkom


Bel +31 30 2270 042 of mail naar info@i-linked.nl

Bas van der Spoel