Over i-linked

Ons doel

Jouw droombaan in de IT. Ons doel. Iedere dag verbinden wij toffe werkgevers met ambitieuze IT-professionals. Dat doen we vanuit onze kernwaarden.

Integriteit

i-linked werkt samen met klanten vanuit de relatie. We vertrouwen onze kandidaten en klanten en bouwen aan een relatie met ze. Wat we doen moet zuiver zijn én zuiver voelen. Dat betekent transparantie in het proces, samenwerken, geen addertjes onder het gras en het belang van de opdrachtgever en kandidaat voorop.

Doortastend

Wij hebben de overtuiging dat het ons zal lukken. Punt.

Wij lezen ons in, stellen de vraag die anderen niet stellen, zoeken discomfort op in processen om iedere steen boven te krijgen. Weten van de hoed en de rand, gaan niet akkoord met vraagtekens. Tegelijkertijd buffelen we, knokken we en kunnen we betrokken partijen beïnvloeden.

Eigenzinnig

Wij brengen altijd wat van onszelf in. Beslissingen maken we niet per se op basis van regels en richtlijnen, maar onze prioriteit ligt bij wat goed en zuiver is. Wij zijn op zoek naar wat bij jou past. We bouwen relaties die verder gaan dan handel en we dragen gewoon slippers op kantoor als de mussen van het dak vallen. Met een kwaliteitsstandaard waar je altijd van op aan kunt. No-nonsense, met humor en een tikkeltje bijdehand.

Groeien

Groeien als bedrijf, groeien in ons vak, maar bovenal groeien als persoonlijkheid! Dit is waar wij voor staan, aan werken en graag uitstralen. Er alles aan doen om de beste versie van jezelf te zijn en vanuit die vrijheid een bijdrage te leveren. Dat is ons vak.

Betrokken

Wij denken vanuit de mens, vanuit jou. Jouw gevoel is voor ons een belangrijk startpunt. We verdienen ons geld door te verbinden, we gaan liever voor 1 deal vanuit de relatie dan 2 deals waarbij het gevoelsmatig niet klopt.

“De vrijheid in mijn rol, de impact die ik kan maken en de sfeer op de werkvloer maakt dat ik mezelf nog elke dag blijf uitdagen!”

Lisa van den Berg Senior Recruiter

“Iedere dag bij i-linked kan ik weer een nieuwe uitdaging aangrijpen waarin ik impact kan maken bij hele toffe klanten.”

Menno Burgers Senior Consultant

“Door mensen te helpen met het vinden van een volgende uitdaging geeft mij energie! Helemaal als ik dan terug krijg van kandidaten dat het de juiste keuze is geweest.”

Arvid van Varik Consultant IT Recruitment

Cijfers ondersteunen ons verhaal

122

IT professionals actief

10

interne consultants

32

jaar IT-recruitment ervaring

integriteit

doortastend

eigenzinnig

groeien

betrokken

integriteit

doortastend

eigenzinnig

groeien

betrokken

Ons dreamteam

Het team van i-linked bestaat uit een hechte groep van ambitieuze en enthousiaste professionals. De belangrijkste gemene deler is de mentaliteit. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Tim Groeneboer

Partner

Bas van der Spoel

Partner / Consultant

Menno Burgers

Managing Consultant

Lisa van den Berg

Managing Consultant

Robin Bos

Senior Consultant IT Recruitment

Arvid van Varik

Consultant IT Recruitment

Tom Busker

Consultant IT Recruitment

Rosanne Norder

Consultant IT Recruitment

Jesper Streng

Sales Consultant

Carla van Rossum

Office Manager

Bertus

Stille Kracht

Jij

Binnenkort bij ons aan de slag?

Kom in contact!

Wij doen mensenwerk en spreken je graag! Of we de koffie/thee nou bij ons op kantoor of digitaal doen. Je bent welkom.

Bel +31 30 2270 042 of mail naar info@i-linked.nl