Jouw IT droombaan,
ons doel

IT professionals verbinden met hun persoonlijke droombaan. Dat is wat we dagelijks doen. i-linked werkt namens heel interessante werkgevers in tal van sectoren. Van heel hard groeiende scale-ups in de IT-infra tot de meest bekende banken van ons land.

IT in de breedste zin

Daar waar veel recruiters zichzelf limiteren tot bepaalde IT specialismes, gaat i-linked de breedte in. Weinig is ons te gek. Zo verbinden wij zowel senior software engineers als enterprise architecten en eerstelijns supportmedewerkers.

Altijd betrokken & persoonlijk

Wij creëren verbinding tussen teams en nieuwe teamleden. Dat doen we door de tijd te nemen om mensen en organisaties te leren kennen. En door ambities en drijfveren inzichtelijk te krijgen. Vanuit dat startpunt doen wij het maximale om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Vaste banen

We hebben veel verschillende vacatures, onder andere voor Developers, IT Consultants, Netwerkprofessionals en nog veel meer. Dit doen we voor de top 250 bedrijven in Nederland met de meest interessante IT afdelingen.

Freelance klussen

Onze klanten zijn met grote regelmaat op zoek naar tijdelijke professionals in allerlei verschillende rollen. Wil je op de hoogte blijven van interessante klussen? Deel je CV met onze consultants.

software & development

infrastructuur & netwerk

support & beheer

data & business intelligence

it Management

software & development

infrastructuur & netwerk

support & beheer

data & business intelligence

it Management

Vind jouw volgende IT baan

Of je nou junior DevOps Engineer bent of Senior Enterprise Architect, jij vindt je volgende baan op onze vacaturepagina.

“Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen. Dit is mijn definitie van i-linked”

Patrick Teamlead

Veelgestelde vragen

In welke functies bemiddelen jullie?

Wij bemiddelen van ijverige IT starter tot ervaren IT directors. Bekijk onze vacaturepagina voor actuele kansen.

Voor welke organisaties werken jullie?

Organisaties die IT serieus nemen én op zuivere wijze met hun IT personeel omgaan. Veel van onze opdrachtgevers zijn top 250-bedrijven in Nederland.

Wat is het voordeel van detavast?

i-linked biedt begeleiding en coaching gedurende de gehele detavast-periode. Lees de blogs van onze kandidaten voor een compleet verhaal en alle voordelen voor jou als kandidaat.

Wat betekenen jullie voor freelancers?

Tientallen freelancers per jaar vinden hun volgende klus via i-linked. Wij zijn een professionele partner in je bestaan als ondernemer.

Neem contact
met ons op

Kennismaken om een van onze vacatures te bespreken? Of een bak koffie om elkaar beter te leren kennen?

Bel +31 30 2270 042 of mail naar info@i-linked.nl

Tim Groeneboer

Partner