Werken bij

Ook intern hebben wij een aantal toffe vacatures

Over i-Linked

i-Linked is specialist in de bemiddeling van IT-professionals. Onze core business is het verbinden van mooie opdrachtgevers en uitblinkers binnen het vakgebied. Dit doen we door te bouwen aan een waardevol netwerk.

De kern

De kern van de zaak is: Liever één succesvolle bemiddeling dan vijf twijfelachtige. Succesvol werken met mensen valt of staat met vertrouwen. Vertrouwen winnen kost tijd, vertrouwen verliezen kan in één seconde. Ons doel is een succesvol netwerk van verbonden IT-professionals, wat met iedere bemiddeling sterker wordt.

No-nonsense

Wij bieden een informele en no-nonsense setting waarbinnen eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap de basis vormen. We hebben daarnaast een gaaf kantoor, goede tools en een schat aan ervaring binnen de branche om je verder te helpen in je ontwikkeling.

Idealiter heb je

  • Een HBO/WO opleiding
  • Tussen de 1 en 3 jaar commerciële werkervaring, bij voorkeur in personeelsbemiddeling
  • Ambitieuze doelen en commerciële ideeën
  • Een rijbewijs
  • Een meer dan gemiddeld gevoel voor humor.

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor alle bedrijven in jouw portfolio;Je genereert bij deze (potentiële) klanten new business d.m.v. (koude) telefonische acquisitie;Uitvoeren van het gehele recruitment proces van de intake bij de opdrachtgever tot de uiteindelijk plaatsing van de kandidaten en de nazorg om de kwaliteit en relatie te waarborgen;Je onderhoudt contacten met de opdrachtgevers (telefonisch en met klantbezoeken);Je drinkt veel koffie

Voldoe je hier niet volledig aan maar zou je je wel graag bij ons willen aansluiten, bel dan gerust om dat toe te lichten. Doe dat ook als je een starter bent maar er van overtuigd bent dat je binnen de kortste keren succesvol wordt.

Jouw verantwoordelijkheden
 
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het kandidaten gedeelte van het recruitmentproces. Uiteindelijk werk je samen met het team toe naar een plaatsing. Bij ons staat teamwork dan ook hoog in het vaandel. Samen gaan we iedere dag de uitdaging aan om onze klanten te voorzien van je juiste IT?ers. Helaas komen die niet zomaar op je pad. Je zult pro-actief op zoek moeten naar de beste match.
 
Vervolgens is het belangrijk dat je jezelf verbind met deze mensen. Door de juiste vragen te stellen inventariseer je namelijk waar zij echt blij van worden. Hierna is het van belang dat je bekijkt waar er een passende vacature voor de kandidaat in kwestie openstaat.