Werkgevers

Talent! Bekijk hoe wij hiermee aan de slag gaan

Inventarisatie

De kern van onze dienstverlening is verbinden, daarom is het essentieel elkaar te kennen en te ontmoeten. Daarom is een persoonlijke kennismaking het startpunt van onze samenwerking.

Search

Als vervolg op onze kennismaking gaan we aan de slag. Door een uitgebreide search in ons uitgestrekte netwerk zijn we in staat geschikte kandidaten aan te dragen voor de vacante positie.

Intake

Wanneer we de voorgestelde kandidaat aan u hebben voorgesteld leidt dit tot een intake. Hierin bekijken we gezamenlijk of er sprake is van een persoonlijke klik tussen kandidaat en opdrachtgever.

Wat kunnen wij betekenen?

Talent!

Op zoek naar kundige IT’ers die de huidige markt begrijpen en het verschil maken? Of getalenteerde IT-starters met meer potentie dan bewezen competentie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Specialist
I-Linked is specialist in de detachering en werving & selectie van IT-professionals met passie voor hun vak. Wij verbinden organisaties met de beste technische talenten, voor projecten, tijdelijke opdrachten en vaste functies. Dit omdat wij geloven dat IT de ruggengraat is van iedere organisatie! Onze aanpak is te kenmerken als pragmatisch en transparant. Ons netwerk strekt zich uit over Nederland met een focus op de Randstad. Wij werken vanuit IJsselstein (Utrecht) en Rotterdam.

 

Software

Moeite met het vinden van de juiste developers? Wij vinden ze in allerlei soorten en maten. Of het nou C#, JAVA, C++, Python of Ruby is.

Wij helpen je graag verder. 

Infrastructuur

De IT markt is schaars tegenwoordig. Zo zijn ook infrastructuur specialisten niet makkelijk te vinden.

i-Linked heeft een groot netwerk en stelt graag geschikte kandidaten aan u voor.

Support & beheer

Ook voor Support & Beheer afdelingen kan i-Linked van toegevoegde waarde. Wij zoeken en vinden voor iedere positie de juiste support topper.

Óf ze nou kennis van Linux of Windows moeten hebben, wij kennen de beste kandidaat.

Management

Zoekt u de beste manager voor uw IT-team? Wij spreken dagelijks veel latent zoekende managers.

Wij weten wat ze willen en of ze aansluiten bij uw organisatie!

Heb je vragen?