Test Automation Engineer

Provincie Utrecht

Type

Vast

Locatie

Utrecht omgeving

Uren

36

Salarisindicatie

€60.000 - €74.000 per jaar

Ben je redelijk op stoom in je carrière als tester en sta je open voor een volgende stap? In een rol waarin je jouw kennis van software engineering combineert met visie op test automation? Je wordt onderdeel van een innovatieve organisatie met impact op de financiën van ruim 3.5 miljoen Nederlanders. Ook niet onbelangrijk; na de remote-tijd zal je in een bosrijke werkomgeving aan de slag gaan!

Wat je gaat doen

Jij gaat onderdeel uitmaken van een team in beweging. Door ontwikkeling in de sector bouw je mee aan impactvolle nieuwbouw software. In deze rol zal je in gesprek zijn met de business en ontwikkelaars. Je zal in het ontwikkelproces vroegtijdig vaststellen of de juiste producten worden ontworpen- en gebouwd. Daarmee ben je aan de slag met Experience Driven Development en sla je de brug tussen techniek en de business. 

Jouw team verzorgt de gehele procesketen rondom premieberekeningen en incassosystemen. Binnen deze complexe, maar uitdagende omgeving speel jij als Test Automation Engineer een cruciale rol. Het product wat wij opleveren is een teamtaak, maar binnen dit team zal jij de kwaliteitstandaard bewaken, teamgenoten coachen in code quality en verder uitrollen van een gepaste testvisie.

Een greep in de bestaande technieken of werkwijzen waar reeds mee wordt gewerkt: Microsoft (cloud) omgeving, CI/CD, #C .NET, T-shape testing, SQL, Cucumber Gherking, Impact Mapping

Over de organisatie: 

De organisatie maakt impact op ruim 3.5 miljoen Nederlanders. De organisatie is internationaal erkend en gevierd vanwege de moderne IT afdeling, innovatie-drift en pioniersrol binnen de sector waarin zij werken. 

Wie jij bent

  • Ruime ervaring als Software Tester / Test Engineer
  • Ruime ervaring in back-end testing & test automatisering
  • Ruime ervaring in Microsoft ontwikkelomgevingen, kennis van C# en SQL bereiken middels queries

Wat je mogelijk nog extra meebrengt:

  • Ervaring met Cucumber Gherkin m.b.t. Impact Mapping;
  • Ervaring in een agile/scrum ontwikkelomgeving.

Waarom je dit wil doen

Je wordt onderdeel van een innovatieve organisatie met grote verantwoordelijkheden voor miljoenen mensen. Jouw passie voor het vak is aanstekelijk en daarmee zijn er tal van doorgroeimogelijkheden:

  • Salaris tot €74.000 p/j o.b.v. 36 uur per week
  • Locatie kantoor: omgeving Utrecht (erg flexibel in thuiswerken en werktijden!)
  • Ruim opleidingsbudget voor interne- en externe training
  • Een team van ervaren professionals om je heen
  • Een werkgever met oog voor jou als mens

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.