Recruitment Consultant

Provincie Utrecht

Type

Vast

Locatie

Woerden

Uren

40

Salarisindicatie

€2.600 - €3.100 per maand

i-linked heeft ambitieuze plannen waarin ‘creëren’ centraal staat. Het creëren van kansen, impact en van ondernemerschap. Heb jij creatieve ideeën, grootse plannen en een bak aan energie? Dan zoeken wij jou! 

i-linked maakt een mooie groei door en weet zich te onderscheiden van andere bureaus, waardoor wij samenwerken met de top-100 bedrijven van Nederland. We zijn op zoek naar een IT Recruiter die zich los wil maken van de ’13 in een dozijn’ rollen en zich wil onderscheiden in recruitmentstrategie. Niet alleen door kennis, maar vooral door passie en drive. Die gedrevenheid ga jij inzetten bij het verder optuigen van het recruitmentproces!

Wat je gaat doen

Jij bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van A tot Z. Niet alleen dit proces, maar ook de optimalisatie is aan jou besteed. Dit is een proces waarin jouw creativiteit ten volste kan worden benut. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid dit verder uit te bouwen.

Je weet als geen ander wat er speelt binnen i-linked en gaat proactief aan de slag met de werving van IT-professionals. Natuurlijk kijk jij verder dan de traditionele recruitment aanpak en ga jij op zoek naar andere manieren om een relatie aan te gaan met een potentiële kandidaat.

Een netwerk creëren is wel aan jou besteedt. Jij bent goed in het opbouwen hiervan en zorgt dat professionals jou weten te vinden als ze klaar zijn voor een nieuwe stap. Je bent goed in het verbinden met een kandidaat en zal daarom ook bezig zijn met Fieldcoaching. Jij vindt het belangrijk van toegevoegde waarde te zijn en begeleid kandidaten daarom actief in hun werkproces. Jij spreekt en ziet de professionals regelmatig en weet wat er speelt.

Als geen ander snap jij hoe de markt in elkaar zit, wat een kandidaat drijft en wat iemand beweegt om een overstap te maken. Door de samenwerking die je hebt met andere i-linked collega’s snap jij ook de vraag vanuit de klant en door jouw knowhow weet jij de juiste aanvliegroute om een perfecte match te maken! 

Wie jij bent

  • Groeimindset - kwetsbaarheid en de absolute wens om te groeien
  • Energie en eigenzinnigheid
  • Drive om te blijven creëren van nieuwe kansen

Waarom je dit wil doen

De traditionele recruitment aanpak is niks voor jou, jij wil je juist onderscheiden in alles wat je doet. Die kans kun je pakken bij i-linked! Jij creëert nieuwe kansen en weet precies wat er speelt. Je wordt onderdeel van een jong en ambitieus team. Samen bereiken we bijzondere resultaten. Met elkaar, in een cultuur waar eigenzinnigheid een belangrijke plaats heeft. Hoe je resultaat bereikt? Dat is volledig aan jou, in deze job bepaal jij zelf met welke kandidaten je schakelt, hoe jij je netwerk aanspreekt en hoe de recruitment strategie optimaal kan worden benut! 

Wat jou geboden wordt

  • Een basissalaris van tot €3.100 euro o.b.v. 40 uur 
  • Een heel fijn bonussysteem
  • Een Volkswagen leaseauto
  • Opleidingstraject intern- en extern
  • Feestjes, gezelligheid en viermomenten
  • Een werkomgeving waarin groei centraal staat en waar jij direct van profiteert

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.