Over ons

Verbinding

Wij creëren verbinding tussen teams en nieuwe teamleden, door de tijd te nemen om mensen, organisaties, ambities en drijfveren te leren kennen. Vanuit dat startpunt doen wij het maximale om de juiste mens op de juiste plek te krijgen.

Integriteit & succes

Liever één succesvolle bemiddeling dan vijf twijfelachtige. Succesvol werken met mensen valt of staat met vertrouwen. Vertrouwen winnen kost tijd, vertrouwen verliezen kan in één seconde. Ons doel is een succesvol netwerk van verbonden IT-professionals, wat met iedere bemiddeling sterker wordt.

Specialist

I-Linked is specialist in de bemiddeling van professionals binnen de IT-sector. Wij bemiddelen van starter tot directeur. Wij verbinden organisaties met de beste IT talenten, voor projecten, tijdelijke opdrachten en vaste functies. Onze aanpak is te kenmerken als pragmatisch en transparant. 

Cijfers liegen niet!

Bekijk hier wat wij tot nu toe hebben bereikt voor onze klanten en kandidaten.

 

 

 

0
Kopjes koffie
0
i-Linked collega's
0
Bemiddelingen
0
Tevreden klanten

Maak kennis met het team

Het team van i-Linked bestaat uit een hechte groep van ambitieuze, enthousiaste professionals die geen uitdaging uit de weg gaan. Mede dankzij ons toffe kantoorpand en leuke collega’s, hangt er bij ons een relaxte werksfeer. Er wordt iedere dag met veel plezier gewerkt voor onze klanten en kandidaten! 

Bas van der Spoel

Bas van der Spoel

Partner / Consultant

Tim Groeneboer

Tim Groeneboer

Partner

Lisa van den Berg

Lisa van den Berg

Consultant

Ben Revet

Ben Revet

Consultant

Menno Burgers

Menno Burgers

Consultant

Robin Bos

Robin Bos

Consultant

Carla van Rossum

Carla van Rossum

Office Manager

Bertus

Bertus

Stille kracht