Platform Engineer

Provincie Overijssel

Type

Detavast

Wil jij werken aan complexe systemen die wereldwijd worden ingezet om levens te beschermen? De infrastructuur die jij ontwikkelt vormt het hart van kritieke systemen die in levensbedreigende situaties het verschil maken. Klinkt dit als een uitdaging voor jou? Lees dan verder!

Wat je gaat doen

Als Platform Engineer werk je binnen een multidisciplinair Agile team aan de ontwikkeling en het testen van IT-infrastructuren voor geavanceerde systemen zoals combat management systemen, radars en optische sensoren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelingsketen: van het analyseren van requirements tot het ontwikkelen, integreren, testen, valideren en demonstreren van het eindproduct.

Je rol is veelzijdig en vraagt om flexibiliteit. Afhankelijk van het project en de sprint werk je de ene keer met Python, en de andere keer gebruik je je netwerk engineering vaardigheden. Je werkt volgens Scrum en DevOps-methodologieën en krijgt de ruimte om nieuwe technologieën en werkwijzen te onderzoeken en toe te passen.

Wie jij bent

Je bent een gepassioneerde engineer die geniet van het specificeren, ontwikkelen en testen van IT-infrastructuurcomponenten. Je hebt een sterke interesse in Naval-systemen en bent altijd bezig je vaardigheden te verbeteren. Je hebt relevante ervaring met:

  • Linux (bijv. Red Hat Enterprise Linux).
  • Netwerktechnologieën (bijv. TCP/IP, UDP, FASTPATH, IOS).
  • Softwareontwikkeling (bijv. Python, Bash, C, C++, Java).
  • Bij voorkeur ervaring met Agile-methodologieën en bijbehorende tooling (bijv. Jira).

Waarom je dit wil doen

Je komt terecht in een dynamisch en innovatief team binnen een high-tech werkomgeving. Je krijgt de vrijheid om initiatieven te nemen en je ideeën tot leven te brengen. Daarnaast groei je zowel persoonlijk als professioneel en ontwikkel je je technische, commerciële en internationale vaardigheden. Je werkt samen met collega’s uit meer dan 60 verschillende landen en draagt bij aan waardevolle internationale samenwerkingen.

Wat jou geboden wordt

  • Een uitdagende rol binnen een high-tech organisatie.
  • Flexibel en hybride werken.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • 40 vrije dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband.
  • Veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.