Cloud Applicatie Specialist

Provincie Noord-Holland

Type

Detavast

Locatie

Amsterdam

Uren

40

Salarisindicatie

Max. €5.656,- bruto per maand

Ben jij een specialist in het beheren van cloudapplicaties en focus je graag op de integratie tussen SaaS-oplossingen? Dan hebben wij een uitdagende rol voor jou! Bij deze organisatie werk je in een volledig cloud-gebaseerde omgeving, waar je verantwoordelijk bent voor het beheren en optimaliseren van de koppelingen tussen verschillende applicaties zoals AFAS, Salesforce en Workday.

Wat je gaat doen

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, onderhouden en optimaliseren van de integraties tussen diverse SaaS-platformen. Denk hierbij aan het monitoren van huidige koppelingen, ontwikkelen van nieuwe interfaces, en adviseren van gebruikers over nieuwe functionaliteiten. Daarnaast ondersteun je de IT-manager bij het ontwikkelen van een strategische visie voor het IT-landschap en onderzoek je innovatieve oplossingen.

Wie jij bent

Je bent een ervaren Cloudapplicatie- en integratiespecialist die strategisch wil meedenken over de toekomst van het IT-landschap. Met jouw analytische en praktische instelling weet je complexe vraagstukken om te zetten in werkbare oplossingen. Daarnaast opereer je als een meewerkend voorman en fungeer je als vraagbaak voor gebruikers.

Kortom:

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring met integraties, koppelingen en API’s binnen een Cloud omgeving.
  • Kennis van SaaS-applicaties zoals Salesforce en AFAS.
  • Sterke vaardigheden in data-integratie en procesoptimalisatie.

Waarom je dit wil doen

Je komt terecht in een organisatie die innovatie en groei centraal stelt. Met een open cultuur, een hecht team en veel ruimte voor eigen inbreng werk je in een dynamische omgeving. Deze organisatie staat hoog aangeschreven op de landelijke lijst van "Great Places to Work" en biedt jou volop mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen.

Wat jou geboden wordt

  • Een salaris van max. €5.656 o.b.v. 40 uur.
  • Een eindejaarsuitkering van 4%.
  • Reiskostenvergoeding
  • Hybride werken, thuis en op kantoor in hartje Amsterdam
  • Onthwikkelmogelijkheden

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.