Web Developer

Provincie Utrecht

Type

Vast

Locatie

Utrecht

Uren

40

Salarisindicatie

€3.000 - €4.200 per maand

Pakketjes, pakketjes, pakketjes. We zijn niet meer anders gewend dan online onze spullen te bestellen en verwachten ze netjes op tijd voor onze deur.

Hoe werkt dat technisch eigenlijk bij de pakketbezorgers? Welke slimme software wordt er eigenlijk gebouwd om dit mogelijk te maken?

Heeft dit je interesse én ben jij een (fullstack) webdeveloper (in wording)? Lees dan meer over deze vacature in Utrecht.

Wat je gaat doen

Je gaat dus aan de slag bij een internationale pakketdistributeur in Utrecht, in een gezellig, kleinschalig, maar ambitieuze werkomgeving in Utrecht.

Je zal veel leren van je 5 collega's. Moderne technieken op de Microsoft stack komen langs, maar je bent ook bezig met Containerization en Microservices. 

Als jij Fullstacker wil doorgroeien, dan zit je goed. Zowel op de front- als back end is er expertise en vraag naar kunde. Daarmee kan je jezelf langere tijd doorontwikkelen als programmeur. 

Je bent onderdeel de afdeling Software Development en je werkt nauw samen met de afdelingen e-Commerce, Sales en IT Operations. 

Je voornaamste verantwoordelijkheden:

 • Developen van een groot aantal web portals
 • Zowel Dev als Ops verantwoordelijkheden (van A tot Z)
 • High-traffic web omgeving waaraan je bouwt

Technieken waarmee je zal werken binnen deze baan: C# .Net, Kubernetes en Docker, Azure, API Plugins, e-commerce oplossingen, SCRUM

Wie jij bent

Je komt in een team van slimme, gezellige en ervaren ontwikkelaars. Je moet openstaan om van hen veel te leren. 


Verder is het belangrijk dat jij:

 • jezelf kan vinden in de kern eigenschap van het team: "Leergierigheid is de belangrijkste eigenschap van iemand die bij ons aan de slag gaat"
 • even wat ervaring hebt als Webdeveloper
 • jouw back end skills wil door ontwikkelen (C# .Net)
 • een fijn persoon bent die graag met het team samenwerkt

Waarom je dit wil doen

 • Salaris tussen de €2.752,- tot €5.500,-
 • Reiskostenvergoeding en vakantietoeslag
 • Een opleidingsbudget voor je eigen ontwikkeling
 • Ruime doorgroeimogelijkheden


Lijkt dit je iets? Bel me dan even op, ik kan nog veel meer vertellen over deze toffe vacature! Solliciteren via deze vacature kan uiteraard ook.

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.