(VDI) Citrix Engineer

Provincie Utrecht

Type

Vast

Locatie

Amersfoort

Uren

40

Salarisindicatie

€4.000 - €5.800 per maand

In het afgelopen jaar is er geen sector zoveel besproken als de zorgsector. Ben jij thuis in de VDI oplossingen van Citrix en wil je werken aan de verbetering van deze sector? Werk je met plezier in de wereld van automatisering en system engineering? Dan hebben wij een heel mooie kans voor je om aan de slag te gaan als Workplace Engineer Citrix.

Wat je gaat doen

Als Citrix Engineer ben je onderdeel van een 20-koppig team slimme VDI professionals. Jullie zijn verantwoordelijk voor het beheren, implementeren en inrichten van verschillende zorgplatformen actief in het ziekenhuiswezen. Naast incidentbeheer, geplande updates en upgrades, zal jij aan de slag gaan met projecten. 

Enerzijds neem je deel aan projecten aan de workspace-zijde. Denk dan aan projecten als XenDesktop installaties, Windows 10 updates of het binnenrijden van een nieuwe set aan Citrix Netscalers. Anderzijds ben je bezig met onderhoud van het zorgplatform. Interne installaties, uitvoer van geplande updates in overleg met klanten en 3e lijns incident management. 

Over de organisatie:

Je gaat aan de slag bij de serviceorganisatie en platform provider van Nederlandse ziekenhuizen. Het platform is een zelf-ontwikkeld en samengesteld private cloud infrastructuur met diverse componenten van verschillende grote vendoren. Dit maakt dat je aan de slag bent voor en met enterprise oplossingen in enterprise omgevingen.

Het technische niveau ligt hoog en de lijnen zijn kort, waardoor er snel gereageerd kan worden op deze veranderende markt.

Wie jij bent

Je komt in een familiaire sfeer te werken. Je collega's werken mét en vóór elkaar. Iedereen doet dit werk omdat zij zichzelf graag inzetten voor een sector waarin impact maken van groot belang is. We zoeken in jou dan ook sociale skills!

 • Jij hebt ruime ervaring als System Engineer
 • Je hebt ervaring met usermanagement tooling
 • Jij hebt ruime ervaring met een deel van de volgende producten
  • Citrix XenDesktop
  • Citrix XenApp
  • Citrix NetScaler
  • Ivanti 
 • Pre: Powershell, Imprivata, Windows 10 ervaring

Waarom je dit wil doen

Je collega's zijn trots werkend te zijn voor de club waar ze werken. Dat ga jij ook ervaren. Een combinatie tussen impact op de zorgsector en heel interessante techniek. Buiten een goede werksfeer ontvang jij:

 • Een maandelijks salaris tussen de €4.000 en €5.800 euro p/m
 • Een flexibel arbeidsvoorwaarden systeem, ruilen in dagen, vakantie en bonussen
 • Goede pensioenregeling voor de oude dag
 • Een leaseauto die je zelf mag uitzoeken
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, opleidingen, soft skills en technische certificeringen

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-Linked

i-Linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.