Tech Expert Citrix

Provincie Utrecht

Type

Vast

Locatie

Amersfoort

Uren

40

Salarisindicatie

€60.000 - €80.000 per jaar

Ben jij thuis in de moderne werkplek als ervaren infra en VDI specialist? Gaat je hart sneller kloppen van infrastructuur, VDI en Workspace innovaties, maar ook van de zorg? Bezit je consultancy vaardigheden én wil je op zowel conceptueel als operationeel niveau waarde toegeven aan grote ziekenhuizen? Dan hebben wij een heel mooie kans voor jou!

Wat je gaat doen

In deze baan bekleed je de rol als coördinerend meewerkend voorman. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de realisatie van vernieuwingen en het stabiel houden van het infra platform. Je hebt de technische projectleiding. Jij weet in deze rol de vertaalslag te maken tussen klantwensen en technische haalbaarheid. Ook heb je een rol als consultant, denk je dus na over techniek, architectuur, risico's en red flags binnen het platform.

Je coördineert en stuurt een team van VDI experts aan. Dit zijn echte Citrix en/of VMware Engineers met energie en kennis. Zij zitten veel meer dan jij écht aan de knoppen. Jij moet zorgdragen dat ze ook aan de juiste knoppen zitten.

Het kantoor zit in Amersfoort, maar in deze rol werk jij daar waar je denkt nodig te zijn (bij de klant in het ziekenhuis, op kantoor OF thuis. In ieder geval iedere vrijdag met al je collega's op kantoor.

Wat jou bezig houdt in deze rol:

 • Coördineren van infra en platform verbeteringen
 • Ondersteuning van de operationele collega's (urencalculaties, scoping)
 • Implementatie trajecten van eigen PaaS product - veelal in samenwerking met je team
 • Sparren met de VDI Engineers over services


Over de organisatie:
Je gaat aan de slag bij de serviceorganisatie en platform provider van Nederlandse ziekenhuizen. Het platform biedt virtualisatie, opslag, security en applicatie beheer oplossingen. Het ontzorgt ziekenhuizen waardoor zij bezig kunnen blijven met hetgeen waar ze goed in zijn: zorg verlenen! Het is een commerciële organisatie, maar de bedrijfscultuur wordt door velen ervaren als een non-profit IT organisatie met grote innovatie drift. Intern heerst een familiaire sfeer waar mensen op de eerste plaats staan. Haantjes gedrag en ego's zullen zichzelf niet thuisvoelen.

Wie jij bent

Je komt in een familiaire sfeer te werken. Je collega's werken mét en vóór elkaar. Iedereen doet dit werk omdat zij zichzelf graag inzetten voor een sector waarin impact maken van groot belang is. Dit moet jou liggen en hier moet jij je prettig bij voelen. Verder:

 • Je bent communicatief zeer sterk en bent in staat om te werken vanuit een helikopter view
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel bent resultaatgerichtheid en enthousiast over wat je doet
 • Je hebt ervaring met complexe infrastructuren, VDI oplossingen of platformen bij grote organisaties
 • Je overziet het grotere geheel en reageert voortijdig op mogelijke veranderingen

Waarom je dit wil doen

Je collega's zijn trots werkend te zijn voor de club waar ze werken. Dat ga jij ook ervaren. Een combinatie tussen impact op de zorgsector en interessante techniek met de voordelen van een commerciële organisatie. Buiten deze goede werksfeer ontvang jij:

 • Vrijheid in de rol hoe jij hem wil bekleden
 • Een team waarin samen werken en lachen samengaat
 • Remote werken afwisselen met, kantoor, maar voornamelijk zijn daar waar het gebeurt: je klanten
 • Een flexibel arbeidsvoorwaarden systeem, ruilen in dagen, vakantie en bonussen
 • Goede pensioenregeling voor de oude dag
 • Een leaseauto die je zelf mag uitzoeken
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, opleidingen, soft skills en technische certificeringen

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.