Software Test Engineer (nederlands)

Provincie Utrecht

Type

Vast

Locatie

Amersfoort

Uren

40

Meer CO2 uitstoot in steden, grote wegbeschadiging door stilstaand zwaar verkeer, vergrote kans op door-rood-rijders én tijd + geldverlies binnen de logistieke wereld. De reden hier van? “Domme” en verouderde verkeerslichten.  Onze opdrachtgever is een onmisbare speler in de verkeerslichten keten. Dat betekent dat zij middels innovaties en slimme techniek alle benodigde partijen samenbrengen. De optimale doorstroom van verkeer én eerste stappen naar autonoom verkeer als resultaat.

Samen zijn wij op zoek naar Software Test Engineer met ervaring binnen een linux omgeving en object oriented programmering (C++).

Wat je gaat doen

Als Software Test Engineer ben je onderdeel van een 10 koppig SCRUM ontwikkel team. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de testautomatisering binnen meerdere lagen van de software. Zowel de rekenmodule, de integratielaag als de data entry techniek zal worden geoptimaliseerd door jouw werkzaamheden. Naast dat jij adviseert, zal je full test cycles opzetten voor de C++ software modules.

De organisatie waar je gaat werken bouwt zoals beschreven aan de optimale verkeersstromen en maakt stappen richting autonoom verkeer. Daar waar concurrenten zowel hardware- en software oplossingen levert, lever jij met je team louter de software. Dit maakt de software tot een unieke propositie die van Amsterdam tot Kaapstad gewenst is. Jouw werk als tester maakt het product nog betrouwbaarder en future proof dan dat het al is.

Een kleine greep in jouw werkzaamheden:

 • Je bouwt de Test Piramide op bent voornamelijk op Unit Testing niveau actief
 • Je bouwt aan de test strategie en test architectuur van het team
 • Je ontzorgt je ontwikkelteam door bugs te verlagen, manueel testen te verminderen en de software betrouwbaarder te maken

Wie jij bent

Je bent een techneut en mogelijk zelfs een echte ontwikkelaar. Je bent in ieder geval gepassioneerd door innovatie, civiele techniek en/of wegenbouwkunde. Jij wil meebouwen aan innovaties waardoor de wereld écht veranderd (denk aan autonoom rijden en alle impact die dat gaat hebben), terwijl je het naar je zin hebt bij een heel goede werkgever.

Verder:

 • Je hebt ervaring met test automatisering in een Agile/SCRUM omgeving
 • Je werkt vanuit de test piramide principes
 • Als je geen tester zou zijn, dan was jij software engineer geweest :-)
 • Je bent ervaren met C++ en een Linux omgeving

Waarom je dit wil doen

Je vindt het belangrijk om maatschappelijk impact te maken. Je wil meebouwen aan de meest duurzame en innovatieve oplossingen voor ons wegennet. Verder houdt je van bos (want ja, dat zit in de buurt van het kantoor) en werk je graag in een internationaal team.

 • Een bruto maandsalaris vanaf €4.600 tot €5.800 exclusief emolumenten en vakantiegeld
 • Zeer flexibele thuiswerk voorwaarden + ruime thuiswerkvergoeding
 • Goede pensioenregeling
 • Vast contract na de detavastperiode bij i-linked van 12 maanden

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.