SAP Applicatiebeheerder

Provincie Utrecht

Type

Vast

Locatie

Omgeving Utrecht

Uren

40

Salarisindicatie

€45.000 - €65.000 per jaar

Wat hebben de plotselinge oprichting van coronateststraten, de aardbevingen in Groningen en CO2 gereduceerd bouwen rondom Schiphol met elkaar gemeen? Onze opdrachtgever voorziet op het gebied van huisvesting voor al deze uitdagingen op de meest innovatie manieren. Denk aan tijdelijke gebouwen met alle vereisten voor een testlocatie, aardbeving-proof huizen en een oplossing die de CO2 uitstoot van nieuwbouw tot 50% terugdringt. Kortom, een organisatie met een groot maatschappelijk belang.

Wil jij als SAP Applicatiebeheerder deel uitmaken van misschien wel de meest innovatieve internationale speler op de woningbouwmarkt? Ben je ervaren met SAP 4HANA en FICO of heb je een achtergrond in bedrijfskunde? Is duurzaamheid een belangrijk thema voor jou en wil je dit terug zien bij de organisatie waar je werkzaam bent? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat je gaat doen

In een klein maar ambitieus IT-team ben jij degene die zorg gaat dragen voor het optimaal functioneren van het SAP ERP systeem die van cruciaal belang is voor de bedrijfsvoering van de organisatie. Hierbij ben je niet alleen betrokken bij onderhoud, beheer en autorisaties je bent namelijk ook één van de operationele aanspreekpunten voor 400 gebruikers.

Jij gebruikt jouw ervaring, kennis en leergierige instelling om ondersteuning te bieden, incidenten af te handelen en de nodige wijzigingen toe te passen met betrekking tot de applicatie. Door de internationale groei binnen de organisatie liggen er mooie projecten in het verschiet zoals stock management en proces automatisering waar je bij betrokken bent. Je werkt met state of the art SAP-technologie zoals SAP S/4HANA 1909 en de SAP Fiori gebruikersinterface.

Wie jij bent

Een sociale teamplayer, een echte SAP-specialist, iemand die zijn mouwen opstroopt en die zijn kennis graag deelt. Je ziet uitdaging in complexe casussen, je durft door te vragen voor een passende oplossing en ziet kansen door middel van je sterke analytische vermogen. Je hebt de wil om te groeien en de organisatie naar de volgende stap te brengen. Verder:

 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als SAP-applicatiebeheerder;
 • Je bent bekend met de FIORI-gebruikersinterface (ervaring is een pré);
 • Je hebt ervaring met SAP Electronic Data Interchanges (EDI);
 • Je hebt ervaring met SAP FI/CO;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een grote pré;
 • Je hebt ervaring met servicemanagement-/tickettools;
 • Ervaring met CSI tooling is een pré.

Waarom je dit wil doen

Je vindt het belangrijk om maatschappelijk impact te maken. Je wil meebouwen aan woningbouwoplossingen met snelle, slimme en schonere methodes dan traditionele bouw.

 • Een bruto jaarsalaris tot €60.000,- per jaar;
 • Salaris op basis van 40-urige werkweek;
 • Uitzicht op projecten waar jij je kwaliteiten kan laten gelden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Modern familiebedrijf, work hard play hard mentaliteit met leuke uitjes;
 • Vast contract na de detavastperiode bij i-linked van 12 maanden (1800 uur).

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.