PHP Developer - Laravel & Symfony

Provincie Utrecht

Type

Vast

Locatie

Utrecht omgeving

Uren

40

Salarisindicatie

€3.500 - €5.500 per maand

Ben je redelijk op stoom in je carrière als PHP Developer, heb je kennis over Laravel EN/OF Symfony en sta je open voor een volgende stap? Een functie waarin je maatschappelijke waardevolle producten oplevert en kan knallen op nieuwbouw software. Wij vertellen je graag met je meer.

PHP, Laravel & Symfony, Bootstrap5, Docker, MySQL, MariaDB en Atlassian-stack

Wat je gaat doen

Als PHP Developer zal je in deze rol softwareoplossingen bouwen voor de zorgsector. Daarmee zorg jij er bijvoorbeeld voor dat een patiënt op tijd medicijnen thuiskrijgt voor zijn of haar behandeling. Echte, impactvolle applicaties met een maatschappelijk belang.

Je zal samen met 8+ collega’s van development bouwen aan twee producten. Eén is een legacy product met een verouderde PHP coding (Symfony, slechte documentatie, grote puzzel). Het ander is een volledig nieuw product waarin alles nog mogelijk is (Laravel, Docker, Vue, architectuur).

Door de combinatie tussen nieuwbouw en legacy is het een mooie tijd om onderdeel te worden van deze organisatie. Veel invloed op de architectuur, techniek keuzes en heel interessante projecten!

Over de organisatie waar je gaat werken:

De organisatie is in beweging. Zorg voor mensen is hetgeen waar de organisatie voor staat. De kernwaarden passen daar dan ook bij: openheid, verantwoordelijkheid, hulpvragen, teamplayen én growth mindset.

Ze coördineren het proces van meerdere zorgconcepten van start tot eind. Ze zijn marktleider in de Benelux en door ontwikkelingen blijven ze in de stijgende lijn omhoog.

Wie jij bent

 • Je hebt gedegen kennis van PHP 7+
 • Je hebt ervaring met datamodellen (MySQL / MariaDB)
 • Je hebt ervaring met Laravel
 • Je hebt ervaring met webservices zoals REST API’s
 • Databronnen oproepen met Doctrine ORM
 • Pre: automatische tests schrijven (php unit)
 • Pre: ervaring met Linux en Docker

Wat jou geboden wordt

Je zal binnen de organisatie kennismaken met ruim 8 ervaren programmeurs. Naast dat je van hen veel kan leren, heerst er een familiaire sfeer in de organisatie.

 • Maandsalaris van 3.500 tot 5.500 o.b.v. 40 uur per week
 • Remote- en kantoor balans naar eigen wensen in overleg
 • Collega’s met zelfspot, veel professionaliteit en groei ambitie
 • Vanaf 25 vakantiedagen

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.