IT Support Medewerker

Provincie Utrecht

Type

Vast

Locatie

Woerden

Uren

40

Salarisindicatie

€2.100 - €2.900 per maand

Wat hebben de plotselinge oprichting van coronateststraten, de aardbevingen in Groningen en CO2 gereduceerd bouwen rondom Schiphol met elkaar gemeen? Onze opdrachtgever voorziet op het gebied van huisvesting voor al deze uitdagingen op de meest innovatie manieren. Denk aan tijdelijke gebouwen met alle vereisten voor een testlocatie, aardbeving-proof huizen en een oplossing die de CO2 uitstoot van nieuwbouw tot 50% terugdringt. Kortom, een organisatie met een groot maatschappelijk belang.

Wil jij als IT Support Medewerker deel uitmaken van misschien wel de meest innovatieve internationale speler op de woningbouwmarkt? Ben je ervaren met IT, Support en Ticketing? Wil je jezelf door ontwikkelen bij een organisatie waarin je wordt opgeleid, kansen krijgt én onderdeel bent van internationale groei ambitie? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat je gaat doen

In een nu nog klein maar ambitieus IT-team ben jij het aanspreekpunt voor de organisatie. Samen met je collega’s van ICT ben je verantwoordelijk voor de werking van de interne applicaties en de infrastructuur die dit mogelijk maakt. Op klantgerichte wijze ga jij voor het beste resultaat. Je bent dus een aanpakker en de brug tussen IT en gebruikers. 

 • Je bent een aanspreekpunt voor IT gerelateerde vragen voor de business
 • Je zorgt voor een goede doorstroom en doorlooptijd van de binnengekomen incidenten (calls en tickets)
 • Je doet aan kennisdeling met je collega’s om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden

Wie jij bent

Continuïteit van de ICT systemen is heel belangrijk en in deze rol ben jij een positieve service gerichte professional. Dit moet je passen, maar daarnaast ook:

 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis en ervaring met ITIL;
 • Je hebt een proactieve instelling;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je kan snel schakelen tussen verschillende onderwerpen en vraagstukken.

Waarom je dit wil doen

Je werkt met gloednieuwe en innovatieve producten, zoals Ticketsysteem Freshservice, Azure, SAP Fiori en Workspace365 gebruikt worden. Dat terwijl je hier nog niet eens ervaringen mee hoeft te hebben!

Verder verdient het goed, zijn er ontzettend veel doorgroeikansen door het succes wat deze organisatie boekt, werk je in een familiaire omgeving, hangt er een "niet lullen maar poetsen" werksfeer én is er budget om jou écht door te laten leren.

Wat jou geboden wordt

 • Een bruto maandsalaris van max. €2900,- bruto per maand
 • 25 vrije dagen + ADV dagen regeling!
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Fieldcoaching traject in je i-linked periode

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.