Informatie Architect Healthcare

Provincie Utrecht

Type

Vast

Locatie

Amersfoort

Uren

40

Salarisindicatie

€58.000 - €85.000 per jaar

Heb jij een idee bij het ziekenhuis van de toekomst? Spar jij graag op met CIO's, CISO's, CMIO's en de CNO's.? En heb je ervaring op de applicatielaag van ziekenhuizen? Wil je daarnaast ook écht de lijnen uitzetten van slimme technologische architectuur? Dan hebben wij een heel mooie kans voor jou!

Namens een van onze vaste opdrachtgevers binnen de healthcare zoekt i-linked een Information Architect / Consultant.  

Wat je gaat doen

Als Information Architect ben je onderdeel van het Application Management Services team. Samen met de product owner zal jij pionieren binnen verschillende ziekenhuizen. Je treedt op als de counterpart op C-level met CIO's, CISO's, CMIO's en de CNO's. Je spreekt met hen over het automatiseren van het zorgproces. Samen ontvlecht je repeterende ICT problemen binnen het betreffende ziekenhuis én los je ze samen op. Dit doe je zowel bij bestaande klanten, maar ook bij nieuwe ziekenhuizen die geïnteresseerd zijn in de samenwerking met jouw organisatie. 

Als eerste wapenfeit in deze functie zal jij je aanbemoeien tegen de fusie van twee grote regionale ziekenhuizen. Jij bent als Informatie Architect verantwoordelijk voor de architecturele harmonisatie van de de infra- en applicatie lagen.

Overige voorbeeld casus waar jij je mee bezig zal houden:

Een cardiologie afdeling werkt met twee applicaties waarin data van patiënten wordt getoond. De informatie van applicatie 1 geeft de toegang tot het effectieve gebruik van applicatie 2. Echter, de informatie van de eerste applicatie bestaat uit persoonsgegevens en is onderhevig aan privacy wetgeving. Aan jou de taak om samen met de interne betrokkenen een passende informatie architectuur te bepalen, zodat de applicaties naadloos samenwerken. Een praktische oplossing, welke technisch klopt én voldoet aan de wetgeving.

Over de organisatie:

Je gaat aan de slag bij de serviceorganisatie en platform provider van Nederlandse ziekenhuizen. Het platform is een zelf-ontwikkeld en samengesteld private cloud infrastructuur. Met circa 80 collega's, ligt het technische niveau hoog en zijn de lijnen kort. Er wordt snel gereageerd op marktontwikkelingen. De organisatie staat bekend om de markt vanwege pionierschap op de moderne werkplek met diepgaande kennis over het ziekenhuiswezen. 

Fun fact: Het bedrijf heeft naast een interne bar, nerf-gun muur en pongtafel, een cultuur waarin groei van professionals centraal staat en men serieus wordt genomen!

Wie jij bent

Je komt in een familiaire sfeer te werken. Je collega's werken mét en vóór elkaar. Iedereen doet dit werk omdat zij zichzelf graag inzetten voor een sector waarin impact maken van groot belang is. We zoeken in jou dan ook sociale skills!

 • Jij hebt stevige kennis van infra en/of applicatie landschappen binnen ziekenhuizen
 • Jij kan schakelen op C-level
 • Je hebt uiteraard stevige kennis van de ziekenhuisketen en technieken
 • Je houdt van ondernemen, pionieren, verbinden en werkt vanuit een persoonlijke visie
 • Pre: Je hebt ervaring met modern workspace technieken zoals VMware en Citrix

Waarom je dit wil doen

Je collega's zijn trots werkend te zijn voor de club waar ze werken. Dat ga jij ook ervaren. Een combinatie tussen impact op de zorgsector en heel interessante techniek. Buiten een goede werksfeer ontvang jij:

 • Een jaarlijkse salaris tussen de €58.000 en €85.000 euro
 • De voordelen van een modern IT bedrijf + doorgroeimogelijkheden
 • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Goede pensioenregeling voor de oude dag
 • Een (elektrische) leaseauto die je zelf mag uitzoeken
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, opleidingen, soft skills en technische certificeringen

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.