Functioneel Beheerder MS Dynamics

Provincie Utrecht

Type

Vast

Locatie

Woerden

Uren

40

Salarisindicatie

€3.000 - €4.000 per maand

Geniet jij ook graag van een lekkere middag op het terras? Of ga jij graag een weekend weg naar een nieuwe stad met een fijn hotel? Een moment van ontspanning waar we allemaal wel eens behoefte aan hebben en erg toegankelijk is. De Horeca. Wij genieten altijd voor de schermen, maar achter de schermen speelt er ook enorm veel waar we soms niet bij stilstaan. En natuurlijk mogen we het Horeca-personeel hierin zeker niet vergeten. Voor deze rol zal je zelf niet achter de bar hoeven te staan, maar is het wel belangrijk om het belang erachter te begrijpen. Vanuit de rol als applicatiebeheerder MS Dynamics ben jij namelijk aan het werk in het belang van de Horeca ondernemer en dus ook het personeel..... uiteindelijk dus voor die lekkere middag op het terras of dat weekend weg in dat fijne hotel. 

Wat je gaat doen

Als applicatiebeheerder speel jij een belangrijke rol voor ondernemend horeca Nederland. De organisatie kent een volledig cloud based architectuur en werkt nauw samen met externe leveranciers. De afdeling ICT heeft een intermediaire rol tussen de organisatie en de externe leveranciers, die in de komende jaren alleen nog maar verder zal ontwikkelen. Door de stap naar MS Dynamics zullen nog meer bedrijfsprocessen ondersteund worden. Jij zal vanuit jouw rol werken aan het continu optimaliseren van de applicatie. Als doel heeft de organisatie om alle gebruikers een optimale functionaliteit te bieden zodat zij zelf hun eigen gegevens kunnen beheren. Tegelijkertijd ondersteund het de organisatie in de optimalisatie van de interne bedrijfsprocessen.

Naast de beheertaken die uitgevoerd moeten worden zal jij aan de slag gaan met optimalisatie. Jij hebt een adviserende rol binnen de gebruikersorganisatie. Je zal de opgehaalde informatiebehoefte beoordelen en op operationeel tactisch niveau vertalen in oplossingen.

Uiteraard is de werksfeer een belangrijk onderdeel van een leuke baan. Jij zal naast de rol als applicatiebeheerder MS Dynamics een fijne, betrouwbare en professionele gesprekspartner zijn voor collega's, eindgebruikers en leveranciers. Je bent iemand die graag de mouwen op stroopt en je steentje bijdraagt bij overige operationele taken die betrekking hebben tot jouw functie.

Wie jij bent

Om jezelf te herkennen in deze leuke en uitdagende rol zouden de volgende zaken jou niet onbekend zijn;

 • Een afgeronde ICT opleiding (minimaal MBO)
 • Wel een HBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met ondernemerschap
 • Ervaring met MS Dynamics, M365, Twinfield, Visma, Sharepoint (er is natuurlijk ruimte om ook nog wat te leren)
 • Probleemoplossend vermogen
 • Je het een professionele en resultaatgerichte werkhouding
 • En je bent in staat om helder en overtuigend te communiceren

Waarom je dit wil doen

De wens is om een nieuwe collega te vinden die 36 of 40 uur per week beschikbaar is voor 5 dagen per week.

Op basis van een werkweek van 40 uur ontvang je natuurlijk iets moois terug;

 • Maximaal bruto maandsalaris van € 4.000,-. Inschaling is op basis van opleiding en werkervaring;
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • 38 vakantiedagen;
 • En een premievrij pensioen

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.