Field Service Technician

Provincie Noord-Holland

Type

Vast

Locatie

Schiphol

Uren

40

Salarisindicatie

€2.500 - €4.300 per maand

Lijkt het jou wat om op Schiphol te werken? Om zowel met elektrotechniek, mechanica en een stuk IT bezig te zijn? Een technisch hart en de wil om te leren is genoeg om een start te maken als Field Service Technician op Schiphol!

Wat je gaat doen

Als servicetechnicus of field service technician werk jij met jouw beheerteam van 25 man op Schiphol. Jij bent met jouw team verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud van de security lanes, self-service BagDrops en verschillende scanners. Als jij wel eens gevlogen hebt ken jij de security lanes vast wel, dat zijn de installaties waar jouw handbagage en jijzelf worden gescand voordat je op reis gaat. Je werkt met veel verschillende soorten techniek, elektrotechnische en mechanische componenten, snaren, banden, sensoren, motoren, PLC’s, PC’s en netwerken. Je voert gepland onderhoud uit en daarnaast zoek en los je storingen op aan de installaties. Je rapporteert aan de supervisors en werkt nauw samen met je collega’s, de servicedesk en het magazijn op het hoofdkantoor.


Andere werkzaamheden zijn:
• Uitvoeren van I/O check
• Afstellen van verschillende machineonderdelen
• Opstellen van storings- en onderhoud rapportages

Wie jij bent

Jij komt te werken bij het service en maintenance team van een bedrijf wat als grootste klant Schiphol heeft
Deze machines worden vanuit het hoofdkantoor in Hoofddorp ontworpen, ontwikkeld, geassembleerd en op Schiphol en op andere vliegvelden wereldwijd in bedrijf gesteld. Deze werkzaamheden worden grotendeels vanuit het hoofdkantoor gedaan op de engineeringsafdeling. Met jouw team ben jij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud op de luchthaven. Na een goede inwerkperiode is het ook mogelijk, als jij daar interesse in hebt, om in het buitenland de systemen in bedrijf te gaan stellen.

Aangezien Schiphol altijd ‘open’ is, werken de technicians in 5 hechte en vaste teams in een 6-4 rooster. Dat betekent twee dagen in de ochtend beginnen, twee dagen in de middag en twee dagen in de avond om vervolgens 4 dagen vrij te zijn.

Waarom je dit wil doen

Jij hebt een hart voor de techniek, staat ervoor open om nieuwe technieken te leren en je bent servicegericht. Je houdt ervan om in een dynamische omgeving te werken en onder de mensen te zijn. Je hebt een goed ontwikkeld technisch inzicht en een doel- en resultaatgerichte aanpak en oog voor kwaliteit en effectiviteit. 
Om de functie goed te kunnen vervullen heb je wel een aantal dingen nodig:
• MBO werk- en denkniveau
• Bereidheid om in een 24-7 omgeving te werken
• Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Wat jou geboden wordt

Jij wilt werken bij een internationaal bedrijf die technisch hoogwaardige producten ontwikkelt en beheert op Schiphol en op andere luchthavens in bijvoorbeeld USA. De salarisrange loopt tot €4.300,- bruto per maand en je komt te werken in de Metalelektro cao met o.a. 27 vakantiedagen en 104 ATV uren. Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden zijn er volop in de vorm van trainingen, cursussen, opleidingen en begeleiding van jouw ervaren collega’s.

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.