Developer

Provincie Overijssel

Type

Vast

Uren

40

Salarisindicatie

€3.000 - €4.200 per maand

Namens 'Nederlands grootste en belangrijkste deurenfabrikant voor de industriële industrie, zoeken wij een Developer. De oudste gevonden deur op aarde blijkt 5000 jaar oud te zijn, maar in de afgelopen 30 jaar hebben er ingrijpende innovaties in de deurenwereld plaatsgevonden. Staat jouw deur op een kier voor deze kans ;-)? Lees hier onder meer.

PS: Deze baan heeft 40 vakantiedagen per jaar!

 

Wat je gaat doen

In deze baan ga je werken aan de technische productconfigurator. Deze software is een onmisbaar stuk automatisering binnen de organisatie. Door jouw wordt sales gekoppeld met planning, inkoop, productie, logistiek, administratie en ga zo maar door. Klanten kunnen met het door jou verbeterde en ontwikkelde product bestellen en enkele tijd later rolt de deur de fabriek uit.

Momenteel is er een belangrijk deel van de software nog gebouwd in een hyper complex VBA document. Jij bent samen met je team van 4 collega's verantwoordelijk voor doorontwikkeling, onderhoudt, migraties en integraties van de software. Zo staan er grote SAP en .NET projecten op stapel. Zo leer jij dus veel als junior engineer van belangrijke tech stacks. 

Veder zal jij:

  • Functionele en technische vraagstukken ombouwen naar een bruikbaar model voor de productconfigurator
  • Productie informatie ophalen en integreren binnen de productconfigurator
  • Jezelf als DevOps'er verantwoordelijk houden voor de technische omgeving 

Wie jij bent

Je wordt enthousiast van een productieorganisatie die valt en staat bij het succes van de door jou gefaciliteerde processen. Uiteraard krijg je met jouw technische achtergrond energie van de technische omgeving en uitdagende IT omgeving maar bovenal het verbeteren van bestaande processen.

  • Veel ruimte voor ontwikkeling en initiatief
  • 40 vakantiedagen en een 13e maand (!)
  • Salaris o.b.v. kennis en ervaring

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.