Business Analist (Freelance)

Provincie Noord-Holland

Type

Freelance

Locatie

IJmuiden

Uren

24 - 40

Salarisindicatie

€80 - €95 per uur

Deze Retail- gigant uit IJmuiden heeft een complexe en zeer dynamische ICT- omgeving. Ze zitten momenteel in een veranderingsfase waar jij als  Business Analist (Freelance) bepalend kan worden tijdens het opzetten van een nieuwe Business analyse afdeling/expertise! 

Wat je gaat doen

Situatieschets:
In de huidige vorm wordt de afdeling functioneel beheer overspoeld met verschillende projecten, changes, en wensen. Hierdoor wordt er ontzettend hard gewerkt, maar wordt er soms niet het gewenste resultaat geboekt. Dit komt doordat er geen heldere business case gebouwd wordt voordat men begint aan een project of initiatief. De bijbehorende requirements en de impactanalyse laten vaak te wensen over. Dit omdat er niet volgens een beproefde methode wordt gewerkt.

Wens:
Voor een periode van 6 maanden (met optie tot verlenging) zoek ik een ervaren business analist die een visie heeft op zijn vak. Je krijgt hier namelijk de kans om die visie te ‘botvieren’ op de huidige organisatie. Er is nu namelijk geen basis waarop je moet of kunt voort borduren. Je mag samen met twee andere collega’s zelf de standaard neerzetten!

Wie jij bent

Dit vraagt:
- Ervaring en visie op het vak business analyse
- Visie op best practices binnen business analyse
- Ervaring met stakeholdermanagement op architectuurniveau
- Ervaring met het opzetten van een complete businesscase
- De wil om je kennis en ervaring te delen met twee minder ervaren collega’s

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.