Applicatiebeheerder

Provincie

Type

Vast

Locatie

Lelystad of Heereveen

Uren

40

Salarisindicatie

€3.250 - €3.750 per maand

Gaat jouw hart sneller kloppen van het optimaliseren van bedrijfsprocessen en applicaties én heb jij een achtergrond in, of affiniteit met, de logistiek of transport?

Dan komen we graag met je in contact! 

Wat je gaat doen

Je werkt in een team van 12 gedreven IT-professionals, van Applicatiebeheerders tot Integratiespecialisten, Systeembeheerders en Servicedeskmedewerkers. Als Applicatiebeheerder ga je aan de slag met het verder optimaliseren van de bedrijfsprocessen, met behulp van nieuwe of verbeterde applicaties. Hiervoor heb je o.a. dagelijks contact met je collega’s van de servicedesk en externe applicatieontwikkelaars. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat alle applicaties zo efficiënt mogelijk ingezet (kunnen) worden. Zie je verbeterpunten? Dan ga je daarmee aan de slag. Ook het ontwikkelen van de functionele inrichting behoort namelijk tot jouw takenpakket. Als er een nieuwe functionaliteit wordt geïmplementeerd, is het bovendien jouw tijd om te schitteren. Het uitvoeren en begeleiden van dit proces is namelijk jouw specialiteit!

Je houdt je niet alleen bezig met het beheer, maar ook met projecten. De verdeling hiervan ziet er als volgt uit: je besteed ongeveer 60% aan beheer en 40% aan projecten. Daarnaast is er ook ruimte om door te groeien of je functie te verbreden. Heb jij de ambitie om Business Consultant te worden? Of vind jij het leuk om de systeemgebruikers trainingen te geven? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. 

 

Wie jij bent

Je fungeert graag als een spil tussen de IT-afdeling en de operatie. Hierdoor weet jij als geen ander in kaart te brengen wat de wensen van de business zijn en kan jij hiervoor passende oplossingen bedenken én ontwikkelen. Daarnaast leef je helemaal op in een omgeving waarin je de kans krijgt om aan de slag te gaan met (nieuwe) technologieën. Jij begrijpt wat er nodig is om onze klanten nog beter van dienst te zijn en bent in staat om dit ook daadwerkelijk te realiseren. Aanvullend herken je jezelf ook in de rest van het profiel:

  • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Werkervaring in de transport en/of logistiek is een pre.
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal Hbo niveau.
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste technologieën, zoekt graag naar nieuwe mogelijkheden en weet hoe je deze ideeën kunt uitwerken en implementeren.
  • Je bent analytisch sterk en weet je werk snel ‘’eigen’’ te maken.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en legt gemakkelijk contact met je collega’s, zowel op de IT-afdeling als in de operatie.

Waarom je dit wil doen

  • Een salaris van maximaal €3.750,- per maand 
  • 8,33 % procent vakantiegeld
  • 24 vakantiedagen + 3,5 dag ATV op basis van een fulltime dienstverband
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Flexibele thuiswerk voorwaarden

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.