360° IT Recruitment consultant

Provincie Utrecht

Type

Vast

Locatie

Woerden

Uren

40

Salarisindicatie

€2.600 - €3.100 per maand

Wil jij jezelf ontwikkelen in een omgeving waarin je eigenzinnigheid wordt gevierd? In een baan waar je relaties opbouwt, impact maakt op mensen en ondernemerschap wordt beloond? i-linked zoekt vrolijke talenten met een drive om de beste versie van zichzelf te worden in een rol als 360° IT Recruitment consultant!

Wat je gaat doen

360° IT Recruitment consultant... Wat een naam he? Het vergt inderdaad wat extra tijd als je op verjaardagen uitlegt wat je precies doet. In de rol als 360° IT Recruitment consultant ben jij namelijk van A tot Z verantwoordelijk voor het werkveld van i-linked.

Dat betekent dat je begint met sales/business development. Door middel van (koude) acquisitie, telefonisch of per Linkedin, bouw jij een netwerk van klanten op. Deze klanten hebben allemaal een behoefte aan nieuwe collega's op hun IT afdeling. Dit zijn de eerste 180° van je functie.

En de overige 180° dan?

De behoefte van jouw klanten naar nieuwe IT collega's, dat is deel twee. Je gaat deze collega's actief werven. Dat doe je door échte relaties aan te gaan met IT professionals. Je gaat ze benaderen, spreken, enthousiasmeren en horen. Vervolgens begeleid je ze in het proces van interviews, contractbesprekingen en de eerste dag in hun nieuwe baan.

Deze twee verantwoordelijkheden samen, maken jou een 360° IT Recruitment consultant. Iemand met een gevarieerde baan en veel verantwoordelijkheid!

Wie jij bent

  • Groeimindset - kwetsbaarheid en de absolute wens om te groeien!
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Energie en eigenzinnigheid
  • Commerciële drive

Waarom je dit wil doen

Je wordt onderdeel van een jong en ambitieus team! Samen bereiken we bijzondere resultaten. Met elkaar, in een cultuur waar eigenzinnigheid een belangrijke plaats heeft. Hoe je resultaat bereikt? Dat is aan jou, in deze job bepaal jij zelf wie je klanten worden en met welke kandidaten je schakelt! 

 

 

Wat jou geboden wordt

  • Een basissalaris €3.100 euro o.b.v. 40 uur
  • Een ongelimiteerd bonussysteem
  • Een Volkswagen leaseauto
  • Opleidingstraject intern- en extern
  • Feestjes, gezelligheid en viermomenten
  • Een werkomgeving waarin groei centraal staat en waar jij direct van profiteert

Ons werk is mensenwerk.. Kortom. Kom langs!

Je bent welkom onze bedrijfsstier Bertus te ontmoeten en samen te sparen over jouw persoonlijke groeiplannen! Koffie staat klaar.

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden we de beste IT-ers met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking i-Linked
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over i-linked

i-linked is de recruitmentpartner van tientallen innoverende IT organisaties in Nederland. Vanuit onze filosofie geloven wij dat de verbinding tussen de organisatie en de mensen die daarin werken een voorwaarde is voor succes.

Wij staan voor een integer proces, samenwerking en zijn doortastend in het connecten van professionals met mooie opdrachtgevers.